Autobusos des de Manresa a la manifestació de dissabte en suport a Sànchez i Cuixart

Manresa pel Sí fa una crida urgent a apuntar-s'hi abans del divendres a les 9 del vespre

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:44h
Manresa pel Sí torna a muntar autobusos a la manifestació de Barcelona
Manresa pel Sí torna a muntar autobusos a la manifestació de Barcelona | Jordi Preñanosa
Manresa pel Sí convoca a la manifestació de dissabte a Barcelona contra l'empresonament de Sànchez i Cuixart i en defensa dels drets i les llibertats. A tal efecte, des de Manresa s'organitzen autobusos a la marxa, que començarà a les cinc de la tarda, en un punt encara per concretar.

La Taula per la Democràcia ha convocat una manifestació dissabte a les cinc de la tarda a Barcelona contra l'empresonament dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, amb el lema ‘En defensa dels drets i les llibertats'. La plataforma, que aplega un centenar d'entitats, sindicats, federacions i agrupacions de diversos àmbits, a més de l'ANC i Òmnium, fa una crida a tots els ciutadans perquè sigui una manifestació multitudinària.

Des de Manresa s'organitzaran busos per tal de facilitar el desplaçament. Manresa pel Sí demana a tothom que hi vulgui assistir, que es facin les inscripcions amb la màxima urgència, fins divendres a les 21 h.

L'hora i lloc de sortida serà a les 14:30 h, des de l'Estació d'Autobusos. El preu és de 6 euros. Els tiquets es poden adquirir a l'Espai Òmnium (Sobrerroca, 38), de 19 a 21 h, o bé per internet.