El 8è Seminari de Bioètica de la Fundació Althaia debatrà sobre l'ús de medicaments

La jornada se celebrarà aquest dijous a la sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu

Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:00h
Més medicina, sempre millor? és el títol del 8è Seminari de Bioètica que se celebrarà aquest dijous a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. L’acte està organitzat pel Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) de la Fundació Althaia conjuntament amb la Societat Catalana de Bioètica i té per objectiu reflexionar sobre aspectes com el sobrediagnòstic, el sobretractament i l’ús de recursos amb eficàcia i efectivitat, així com plantejar un possible canvi de paradigma cap a una visió més global i centrada en les preferències i necessitats de la persona.

La jornada comptarà amb la participació del Dr. Andreu Segura, vocal del Consell Assessor de Salut Pública i del Comitè de Bioètica del Departament de Salut; el Dr. Bernabé Robles, president del Comitè d’Ètica del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, i el Dr. Jordi Varela, consultor especialitzat en gestió clínica, entre d’altres professionals relacionats amb la bioètica.

El seminari tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les 14.45 hores. Es pot consultar el programa en aquest enllaç.