El Bages promociona el turístime amb un nou web coral d'agents públics i privats

Presentació del web bagesturisme al Consell Comarcal
Presentació del web bagesturisme al Consell Comarcal | CCBages
Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:53h
Bages Turisme va presentar el passat dilluns 16 d'octubre el nou web www.bagesturisme.cat, un portal elaborat per l'empresa bagenca E2S i en el qual s'hi han implicat centenars d'agents públics i privats del territori. El nou web, doncs, és conseqüència de la tasca ingent d'un ampli ventall d'actors i també de la feina que s'ha anat desenvolupant paral·lelament des de l'Àrea de Turisme. D'entre els projectes que han contribuït notablement a configurar el nou portal turístic i li han donat sentit i forma col·laborativa, hi destaca el Pla Estratègic de Bages Turisme, un important instrument que es presentarà properament i que ha esdevingut una font d'informació valuosa per atendre els requeriments i suggeriments de tots els agents turístics de la comarca.

El president del Consell Comarcal i vicepresident de Bages Turisme, Agustí Comas, remarca "l'orgull que representa per al Bages que aquest web sigui fruit de la intensa coordinació d'un ampli ventall d'actors públics i privats". I afegeix que "el portal és el punt de partida per donar continuïtat a l'esforç col·lectiu realitzat i representa un gran esperonament per seguir promocionant i potenciant les destinacions de qualitat i sostenibles del territori".

De la seva banda, el conseller de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal i conseller delegat de Bages Turisme, Josep Canals, recalca que "el nou web convida a redescobrir el Bages, destaca per la seva fàcil navegabilitat i mostra una destinació fresca, moderna i atrevida".

Un web responsive, àgil i intuïtiu

En el vessant més tècnic, els responsables de l'empresa E2S van detallar el funcionament i contingut de www.bagesturisme.cat. El portal recull i presenta de manera molt visual, pràctica i atractiva les activitats turístiques de tots els municipis de la comarca i, alhora, interconnecta les propostes d'interès per donar informació addicional i profitosa als usuaris i usuàries. 

Més enllà de buscar també la interactivitat amb els visitants, els recursos estan categoritzats per àmbits i interessos, amb especial rellevància dels Top del Bages, un espai reservat als motors turístics i espais d’interès amb un mínim de 100.000 visitants. Partint dels elements més destacats, es pot trobar oferta complementària i recomanada a mesura que es navega pel web. L'oci, les rutes pels diferents espais d'interès natural i paisatgístic de la comarca, l'enoturisme, la gastronomia i l'agenda també tenen cabuda en un portal transversal que aprofundeix en el coneixement del territori i teixeix una gran xarxa de col·laboració per a la promoció turística.