Sallent celebrarà aquest cap de setmana la seva cinquena Oktoberfest

Arriba la Festa de la Tapa i la Cervesa a Sallent
Arriba la Festa de la Tapa i la Cervesa a Sallent | NacióManresa
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:31h
Aquest cap de setmana Sallent celebrarà l'Oktoberfest, la festa de la Tapa i la Cervesa, amb una pila d'activitats al voltant de la gastronomia, la música i la cervesa. Es tracta de la 5a edició d'aquesta festa que va començar sent una prova pilot i que s'ha acabat consolidant.

L'obertura de la festa tindrà lloc aquest divendres, a les set de la tarda, a la plaça Sant Antoni Maria Claret. Al llarg del cap de setmana es faran diverses entrevistes a experts cervesers. La primera, el mateix divendres, a les 19.30 h. La nit de divendres estarà amenitzada per DJ Sweet Night seguit per un concert a càrrec de King Size.

La jornada de dissabte començarà al matí amb més entrevistes. Els Bandarres oferiran un concert a migdia. I a les 12.30 h i a les 17 h es farà un tast de cervesa a la sala Vilà i Valentí a càrrec de Joan Villar, que cal reservar prèviament a l'estand de Sallent Comercial.

La tarda de dissabte oferirà pinta-cares pels més menuts a càrrec de Mun Puig i Bet Garcia. I més entrada la nit, el concert acústic de Laura Luceño omplirà de música la plaça Sant Antoni Maria Claret. Serà, però, el concert de Revoltijo el que posarà el punt i final el festival. 

Durant tot el festival hi haurà estands amb tapes (2€), pintxos (1€) i cervesa (1.50€ per 0.25l). Els restaurants i bars participants són: El Tastet, Amanita, El Secret, Bar Piscines, Cantina de l'Institut Ramon Trinidad, Pizzeria 2266, Sala a Cal Nisset, Bar de la Vila i les cerveseries Cerberus (Artés), La pirata (Súria), Grenyut (Santpedor), Guineu (Valls de Torruella), Quer (Berga) i La Selveseria (Vidreres).