Sant Fruitós patirà afectacions al trànsit a la N-141c al seu pas pel nucli urbà

El gruix dels treballs d'asfaltatge tindran lloc dimecres i dijous

Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:25h
Aquest dimecres 18 i el dijous 19 d'octubre, es realitzaran el gruix dels treballs per a la millora de l'asfalt de la N-141c, al seu pas pel nucli urbà de Sant Fruitós. Aquests treballs es realitzaran en dos trams.

El primer tram és el que compren la carretera de Vic entre l'avinguda Jaume I i el carrer Germán Duran. Durant tot el dimecres la carretera de Vic en aquest punt estarà tallada i es desviarà el trànsit en sentit Navarcles per l'avinguda Jaume I, avinguda Sant Joan i carrer Germán Duran. Els vehicles que circulin en direcció Manresa es desviaran pel carrer Joan XXIII, Jacint Verdaguer, avinguda Bertran i Serra i carrer Sant Sebastià.

La segona fase compren el tram de la carretera de Vic entre el carrer Germán Duran i el carrer Montpeità. Aquests treballs es realitzaran el dijous 19 d'octubre i els vehicles que circulin en sentit Navarcles es desviaran pel carrer Germán Duran, avinguda Sant Joan i carrer Montpeità. Els vehicles que circulin en sentit Manresa es desviaran pel carrer Jacint Verdaguer, avinguda Bertrand i Serra i carrer Sant Benet.