Les entitats criden a la mobilització davant dels representants de Rajoy a Catalunya

ANC i Òmnium convoquen una aturada a les dotze del migdia i, a les vuit del vespre, citen la ciutadania a concentrar-se a la cruïlla entre passeig de Gràcia i Diagonal amb espelmes

Una de les concentracions realitzades a Manresa
Una de les concentracions realitzades a Manresa | Pere Fontanals
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:28h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han convocat una sèrie de mobilitzacions per exigir la llibertat dels seus presidents, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, respectivament. A banda de les cassolades que ja s'han escoltat aquesta nit, per dimarts a les dotze del migdia hi ha convocada una aturada davant dels llocs de feina. A les 8 del vespre, les entitats han convocat una concentració amb espelmes a la confluència entre passeig de Gràcies i Diagonal, a Barcelona.

Al Bages i el Moianès, ANC i Òmnium i les plataformes sobiranistes fan una crida a concentrar-se a les 12 del migdia davant dels llocs de treball i als Ajuntaments. A les 8 del vespre es fa una crida a participar en la concentració de Barcelona. 

Per coordinar-ho es plantegen desplaçaments a Barcelona amb Renfe sortint a les 16.24h o 16.52h i tornada 21.26h, 21.56h o 22.26h). També proposen que qui vulgui desplaçar-s'hi amb vehicle particular ho faci participant a la sortida esglaonada de vehicles des de l'aparcament del Congost, cada quart d’hora, a partir de les 16.30h.

Finalment, per a qui no pugui assistir a la concentració de Barcelona, es convoca una concentració silenciosa a la plaça Major de Manresa, a les 7 de la tarda.