Sallent comença a recollir propostes per a la propera Assemblea Municipal Oberta

El termini per presentar les propostes finalitza el 21 d'octubre

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:12h
El 4 de desembre se celebrarà la 4a Assemblea Municipal Oberta (AMO) de Sallent. Des d'aquest moment tothom qui ho desitgi pot presentar les seves propostes. Una comissió formada per dos representants de les entitats i un veí o veïna del municipi escolliran cinc d'aquestes propostes per discutir-les a l'assemblea del 4 de desembre i, les que s'aprovin, es votaran al ple municipal.

Les Assemblees Municipals Obertes, celebrades dos cops l'any, són una eina de participació que pretén donar veu a totes les entitats i/o persones majors de 16 anys del poble perquè puguin fer arribar les seves inquietuds i propostes a l'Ajuntament.

Per presentar les propostes es pot fer presencialment a l'Ajuntament, o bé, des del web de l'Ajuntament. El termini per presentar les propostes finalitza el 21 d'octubre. Així mateix, per assistir a l'AMO cal inscriure's prèviament a l'Ajuntament presencialment o a través de la plataforma digital e-tram, fins un dia abans de la celebració de l'AMO, és a dir, fins al dia 3 de desembre de 2017.