L'Eternam Manresa FS es deixa perdre dos punts a Mataró (3-3)

Els manresans vencies 0-2 al descans

16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:24h
L'Eternam Manresa FS va perdre dos punts diumenge en el seu partit contra el Mataró, en un partit que tenia guanyat al principi i totalment perdut cap al final.

Primera part en que els manresans varen jugar a rauxes amb un sistema defensiu fluix i amb el porter Adil de protagonista, que va parar contundentment les accions locals ajudat pels pals de la seva pròpia porteria.

Tot i així, i en dues jugades aïllades, els de Rozas s'avançaren per dues vagades al marcador, primer amb un xut creuat de Corvo i desprès amb una rematada d'esquena de Pau Albacete.

Amb el parcial de 0-2, els dos equips sortiren a decidir el partit. Els manresans ho varen voler fer bonic i erraren contracops clars per decidir el partit. En canvi, el Mataró no va desaprofitar el desencert manresà i a base de joc i d'individualitats va donar la volta al partit a tres minuts pel final davant un sistema defensiu manresà desorganitzat. Amb el 3-2 en contra al marcador, joc de cinc per part dels de Rozas i a la primera acció, Josan empata el partit amb pràcticament res més a ressenyar.

A l'Eternam se li escapen dos punts i abandona el liderat. Tot i continuar invictes, els manresans ja porten dos empats consecutius.

Mataró: Isaac, Del Barco, Azhar, Villa, Toldrà / Cupi, Abdyck, Cristian, Novo, Eric, Paquito.

Eternam Manresa: Adil, Gordillo, Marc Fdez, Corvo, Pau Albacete / Lavado, Said, Josan, Oussama, Muñuz, Nabil.

Arbitres: Lara Benjumea i Ruben Salcedo

Gols: 0-1 Corvo 6; 0-2 Pau Albacete 15; 1-2 Cristian 27; 2-2 Azhar 33; 3-2 Azhar 37; 3-3 Josan 38