L'AVV de la Sagrada Família homenatjarà la gent gran en el marc d'una jornada festiva

Aquest dimarts hi haurà una ballada popular de country i el dissabte dia 28 tindrà lloc una arrossada, música en directe i teatre

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:07h
L'Associació de Veïns (AVV) del barri de la Sagrada Família de Manresa ha organitzat, en motiu del Dia Internacional de la Gent Gran (que va tenir lloc l'1 d'octubre), una sèrie de propostes lúdiques amb l'objectiu d'homenatjar aquest col·lectiu ciutadà.

La primera activitat tindrà lloc aquest dimarts, 17 d'octubre, i consistirà en una ballada popular de country a càrrec de la instructora Alba Vila. La proposta, que es durà a terme al Mercat de la Sagrada Família, començarà a les deu del matí i acabarà a les dotze del migdia.

L'acció continuarà el diumenge 28 d'octubre. I és que, coincidint amb la celebració de la Castanyada, durant tot el dia hi haurà activitats. La primera començarà a les deu del matí amb la segona edició del concurs de parxís per a totes les edats. Es premiaran els tres millors jugadors.

A dos quarts d'una del migdia, al local de l'AVV tindrà lloc un vermut amb música en directe a càrrec de la formació bagenca Narinant, tots els membres de la qual, ja fa anys que estan jubilats. Després del concert s'oferirà una arrossada que tindrà un preu de 20 euros pels socis de l'AVV, i de 30 pels que no ho siguin. Un cop amb l'àpat al pap, el bingo prendrà el protagonisme.

La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran acabarà amb l'obra de teatre Cabaret de Barri, que oferirà la companyia La Vinyeta. Tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades i començarà a les sis de la tarda.