El web de l'Ajuntament de Manresa ja conté l'estat de totes les proposicions de Ple

L'estat de totes les proposicions presentades al Ple Municipal de l'Ajuntament de Manresa ja es pot consultar a través de la web municipal, tal com es va aprovar per unanimitat al Ple del mes de maig passat

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:09h
A la sessió del mes de maig del Ple Municipal es va aprovar per unanimitat una moció presentada pel grup de Ciutadans per tal de posar a disposició de la ciutadania tota la informació relativa a l'estat de les diverses proposicions aprovades al Ple. El govern municipal, amb una voluntat de donar la màxima transparència a l'activitat de l'Ajuntament, va desenvolupar l'eina informàtica per fer-ho possible, i des de fa unes setmanes aquesta informació ja està disponible a la web, a l'adreça www.manresa.cat/web/propostesPle.

Es tracta d'una aplicació senzilla, que permet filtres per rang de dates, partit polític i estat d'execució de cadascuna de les proposicions. També conté un enllaç que es posiciona dins l'acta del Ple en la pàgina on comença la proposició que s'està analitzant. 

La graella permet visualitzar totes les proposicions aprovades, quins grups polítics les han proposat, el resultat de la votació, l'estat d'execució i l'enllaç a l'acta. Les proposicions s'aniran afegint al llistat a mesura que s'aprovi l'acta del Ple en què van ser discutides (habitualment en el Ple municipal posterior).