L'ICL Manresa busca un dolç triomf en terres palentines

El Chocolates Trapa Palència encara no ha sumat cap triomf aquesta temporada

L'ICL Manresa viatja a Palència sense gairebé temps d'haver paït el partit contra el Tau Castelló
L'ICL Manresa viatja a Palència sense gairebé temps d'haver paït el partit contra el Tau Castelló | FEB
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:24h
La lliga LEB segueix el seu ritme frenètic. Sense temps per assaborir la victòria contra el Tau Castelló, els d'Aleix Duran tornen a jugar aquest diumenge contra el Chocolate Trapa Palència (19.00h) a terres palentines. Es tracta d'un dels equips cridats a ser dalt de tot però que suma tres desfetes en tres compromisos.

Poc temps per entrenar

Duran explica que dos partits tan junts deixen poc temps per entrenar al seu equip. L'ICL Manresa s'ha dedicat a recuperar-se de l'esforç del passat dimecres i intentar millorar aspectes que no van acabar de funcionar contra el Tau Castelló. L'entrenament del divendres ja ha estat més centrat en el rival. Gairebé l'únic. Dissabte és entrenament de prepartit, amb poca càrrega física.

Sense novetats al quadre mèdic

Els darrers dies no han deixat seqüeles fins l'equip manresà. Continuen les molèsties als jugadors que ja en tenien (Lluís Costa, Ashley Hamilton i Guillem Jou) però no s'hi ha afegit ningú més. Duran compta amb tota la plantilla.



Màxim respecte cap al rival

El cos tècnic de l'ICL Manresa no es refia del ple de derrotes que duu el Chocolates Trapa Palència. Duran augura arribar "al darrer quart amb un marcador igualat. Això pot ser un avantatge per a nosaltres perquè venim amb confiança. Però serà un partit molt complicat". La situació dels castellans a la classificació té un punt d'enganyós ja que han disputat els tres partits com a visitants per unes obres a un pavelló que tampoc és l'habitual. L'entrenador de l'ICL Manresa creu que el Palència sortirà a "mossegar". Si el desig de vèncer dels manresans superar les necessitats dels locals serà un punt a favor.

Un equip amb jugadors experiments i vells coneguts

Duran defineix el Palència com un equip semblant al Melilla però amb unes virtuts menys focalitzades. Això dificulta enfrontar-s'hi ja que si el rival els atura en algunes facetes del joc en poden explotar d'altres. Els paletins compten amb jugadors amb passat manresà com Jordi Grimau i Sergi Pino. De Grimau, Duran en comenta que "té un gran ‘poste' mig. Però llavors et pot jugar de cara i treure tirs a mitjà distància". Altres jugadors importants en els esquemes de Joaquin Prado són Urko Otegui i Bryce Pressley. 

Duran no entra en el sistema d'ascensos i descensos

Per increïble que sembli encara no se sap quants equips pujaran a l'ACB ni quin serà el criteri a aplicar si només en puja un. Duran no entra al debat i vol centrar-se només en la feina d'entrenar l'equip. Però opina que les normes haurien de ser clares abans de començar la temporada per poder fer una bona planificació. 
Arxivat a