L'Eternam Manresa FS visitarà Mataró amb la intenció de seguir liderant la taula

Els manresans jugaran el seu partit diumenge a la 1 del migdia

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:18h
L'Eternam Manresa FS jugarà Mataró aquest diumenge a la 1 del migdia, un equip que es recent ascendit a la categoria i que al llarg de la seva història milita en aquesta categoria per segona vagada. Quant ho va fer per primer cop va ser als voltants de l'any 2003, i fins ara no hi havia retornat.

El conjunt mataroní s'ha reforçat amb jugadors com el porter Isaac de CCR, Del Barco de Catgas B i Pol Toldrà del Catgas, com a més destacats. El jugador Abdyck Gomez, ara a les files del Mataró, va aconseguir amb Arqué Manresa l'ascens a divisió de Plata i va fer una temporada més amb els manresans en aquesta categoria.

Fins ara, el Mataró ha jugat quatre partits amb una única victòria, la que va obtenir contra l'Olimpyc en pista mataronina. Després, ha empatat en el partit de rivalitat contra el Canet de Mar i a Gramenet contra la Unión Santa Coloma. Va perdre a casa seva amb el Barceloneta i té un partit pendent a Linyola que es va ajornar per les obres del pavelló lleidatà.

Per tant, amb tant sols una victòria es veu obligat a començar a sumar el més aviat possible. El Mataró és novè amb 5 punts i l'Eternam colidera la taula amb Catgas B amb 13 punts.

A l'Eternam Manresa sembla que tota la plantilla estarà a la disposició de l'entrenador, tot i que durant la setmana la gastroenteritis ha passat una mala jugada a diversos jugadors, els quals han quedat apartats del grup per evitar mals pitjors.