El SIAD engegarà dimarts un taller de suport a les dones cuidadores

El taller forma part de la col·laboració de la regidoria de la Dona amb el programa del Dia Internacional de la Gent Gran a Manresa

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:03h
El proper 17 d'octubre començarà al Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig de l'Ajuntament de Manresa (SIAD) un taller de suport a la dona cuidadora. El taller pretén ser un espai de trobada per a les dones que tenen cura de persones (gent gran, persones dependents, etc.), perquè hi aprenguin a valorar el que fan i alhora que hi sàpiguen trobar un lloc propi. Si el taller s'adreça exclusivament a les dones és perquè la tasca cuidadora recau sovint en elles, ja sigui en l'àmbit familiar o bé professional.

La terapeuta Gestalt Mireia Marin conduirà el taller, que es farà cada dimarts de les 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, a les dependències del SIAD. Durant sis sessions, es fomentarà el suport mutu entre les dones cuidadores, se les ajudarà a gestionar els sentiments i les emocions que surtin en el procés de cura i se'ls oferiran estratègies per afrontar les necessitats i els conflictes en què es trobin. El taller és previst que finalitzi el 21 de novembre.

D'aquesta manera el SIAD col·labora amb el Dia Internacional de la Gent Gran2017. Per això el taller s'inclou al programa d'actes que el commemoren durant aquest mes d'octubre.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al SIAD Montserrat Roig, al carrer de la Canal, 6, 1r pis, al telèfon 93 875 23 10 o bé per correu electrònic a l'adreça [email protected]. Les places són limitades.