Diumenge torna el Gust de Jazz al Kursaal, amb Òscar Font Quintet – Sr. Ramon

La Sala Petita es transformarà per l'ocasió per aconseguir un ambient de club, on poder fer un mos i escoltar jazz de qualitat

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:44h
Òscar Font Quintet – Sr. Ramon oferirà aquest diumenge, 15 d'octubre, a les 20h a la sala petita dle Kursaal el Cicle Gust de Jazz amb un concert per recuperar el so genuí dels anys 20 i 30 del Segle XX; en clau d'humor, i amb un xou en què el públic és protagonista. Les entrades per aquest concert ja estan pràcticament exhaurides. 

Òscar Font Quintet, ara Sr. Ramon, és una banda de Jazz Tradicional que recupera el vell estil de Jazz de la ciutat del delta del Mississippi, i ens encomana la força del blues i el vertiginós ritme del ragtime, i ens fan retornar a l'època de les Marchings Bands, que tocaven als funerals, als vaixells de vapor i als bordells de Nova Orleans, i que van fer reviure els temps del Charleston i els bojos anys 20. El seu repertori és una selecció de clàssics com When the Saints go marching in, Down by the riverside, Basin Street Blues, When you're Smiling', St. James Infirmary, The Sheik of Araby i moltes altres cançons de caire tradicional, però sempre amb la personalitat i l'humor característic d'aquest grup, amb la improvització, la participació i la complicitat del públic.  

Òscar Font Quintet – Sr. Ramon reuneixen sobre l'escenari de la Sala Petita el seu quintet habitual amb l'Òscar Font, trombó i veu, Artur Regada al contrabaix, Oriol González a la bateria, Jordi Griso al piano i Cesc Miralta al clarinet i saxo tenor.

El cicle Gust de Jazz és una iniciativa conjunta de l'Espai Gastronòmic del Kursaal i el teatre, amb l'objectiu de treure partit de la sala petita. 

Les entrades per veure Òscar Font Quintet-Sr. Ramon tenen un preu de 15€ (12 euros, majors de 65 anys i menors de 25 anys, i amb el Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, i per internet.