Sant Fruitós inicia un tractament contra la processionària als pins del municipi

Es realitzarà els propers 16 i 17 d'octubre a partir de les 10 de la nit

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Els propers dies 16 i 17 d'octubre, a partir de les 10 de la nit, s'iniciaran els tractaments per tal de combatre la processionària, un insecte que constitueix una plaga forestal que ataca principalment els pins.

Els tractaments fitosanitaris són preventius i es fan durant el mes d'octubre per tal que aquesta plaga tingui la menor incidència possible durant la següent primavera.

Els tractaments es realitzaran als arbres que hi ha al parc de El Bosquet, a l'avinguda Sant Joan, al parc infantil de les Brucardes, a les dues entrades de la Torre del Sanmartí, al polígon Casanova, al parc infantil de La Rosaleda, als parcs del carrer València i el de davant del Mas de Sant Iscle (a Pineda de Bages), al bosc de l'ermita de Sant Isidre i a les zones verdes i franges perimetrals de les urbanitzacions de Les Brucardes i de Pineda de Bages.

El tractament fitosanitari es realitza amb un producte químic acceptat per Parcs i Jardins de la Generalitat, tot i això, es recomana als veïns des les zones properes mantenir les finestres tancades durant el tractament.

Es recorda la innocuïtat d'aquest tractament per a les persones, no obstant sempre és bo mantenir la precaució de tancar les finestres i de no passejar sota els pins durant el tractament.