Cardona acollirà diumenge un nou mercat del Vi i el Formatge

Com a complement del mercat setmanal, hi haurà una quinzena de parades entre les quals, cinc de formatges, quatre de vins, pa o embotit entre altres

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:43h
El passeig de la Fira de Cardona acollirà aquest diumenge, 15 d'octubre, un mercat especialitzat en el vi i el formatge. A la proposta, que complementa el mercat setmanal que se celebra cada diumenge a la vila cardonina, hi haurà una quinzena de parades entre les quals, cinc de formatges, quatre de vins, pa o embotit entre altres.

Durant tot el matí les persones que visitin el mercat podran comprar vins de diferents denominacions d'origen com la DO Empordà o la DO Penedès, així com formatges i productes lactis del Bages, Berguedà, Vallès Oriental i Pla d'Urgell, tot productes artesanals.

El Mercat de vi i formatge que organitza Eixmedia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, oferirà als visitants la possibilitat de gaudir, a més dels productes habituals del comerç cardoní i del mercat dominical, d'una oferta específica en aquests productes. 
Arxivat a