El govern municipal de Manresa treballa tot i ser festiu a l'estat espanyol

L'alcalde i els regidors i les regidores de l'equip de govern, així com el personal municipal que voluntàriament ho ha decidit, han anat a la feina aquest 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat

Reunió d'equip del govern municipal de Manresa, aquest dijous
Reunió d'equip del govern municipal de Manresa, aquest dijous | AjM
Redacció
12 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:01h
Tots els membres de l'equip de govern, format per CDC i ERC, i de la CUP de l'Ajuntament de Manresa, han anat a treballar aquest dijous, 12 d'octubre, Dia del Pilar i de la Hispanitat, tot i que és festiu a l'estat espanyol, davant la situació política que viu el país. Els regidors i regidores han treballat als seus despatxos i també hi ha hagut una reunió de caps d'àrea i una reunió de tot l'equip de govern municipal.

Igualment, els treballadors i treballadores municipals que voluntàriament han decidit treballar, també han ho han fet. Per donar resposta a les peticions plantejades pel personal municipal, el govern els va oferir poder anar a la feina de forma totalment  individual i voluntària.

Tant el govern com el personal municipal només han fet feines de caràcter intern, i durant tot el dia no hi ha servei d'atenció al públic.

Altres ajuntaments del Bages i el Moianès han fet el mateix, principalment aquells governats per forces sobiranistes.