El Mercat de Puigmercadal continua implementant millores a l'equipament

| 10/10/2017 a les 17:29h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Economia i Empresa, mercat puigmercadal, mercat
Projecció de la nova imatge de l'entrada del Mercat Puigmercadal | AjM
Des que l'Ajuntament de Manresa va agafar la gestió del mercat Puigmercadal a principis d'aquest any s'han dut a terme una sèrie d'iniciatives, consensuades amb els paradistes, per tal d'elaborar un projecte que implica la modernització i millora de l'equipament, tant en l'aspecte físic, com en la seva promoció.

En aquest moment s'està treballant per tal de reformar la façana principal i integrar un bar amb terrassa a l'actual oficina d'informació. També es preveu l'execució de l'espai degustació, dissenyat per acollir l'espai intermig entre les parades, i un futur espai d'autoservei que estaria ubicat al fons del mercat.

Igualment, s'ha posat en relleu la necessitat de reubicar uns lavabos i un  punt d'informació municipal. També s'està treballant en una proposta per distribuir els espais de la segona planta annexa al mercat, on la idea és disposar d'una sala d'actes polivalent per demos vinculades a temes alimentaris.  

Pel que fa a la campanya promocional en la qual s'oferia tiquets de pàrquing gratuïts o una T2 pel bus urbà, per una compra mínima de 12€ al mercat,  el balanç és molt positiu atès que, durant el període de temps de gener-setembre, s'han lliurat 5.520 tiquets de pàrquing d'una hora d'aparcament gratuït i 3.094 targetes T2 de bus urbà, fet que significa un augment del 17% en tiquets de pàrquing i un 100% en T2, i encara manca per comptabilitzar el trimestre nadalenc que generalment és el millor en vendes al Mercat.

Altres accions que estan damunt la taula són la tramitació de noves concessions per obrir noves parades i l'extensió de permisos d'ampliació de 4 de les ja existents, així com reordenar i legalitzar les parades exteriors (d'horta local i venda no sedentària) que han d'ajudar a dinamitzar l'entorn i generar sinèrgies positives que ajudin a consolidar un equipament municipal que tothom està d'acord que comença a tenir una altra cara. Aspecte que es podrà visualitzar definitivament amb les obres a punt d'adjudicar que suposaran un canvi substancial en la façana principal de l'edifici.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 18
VIDEO La Guardia Civil durant la càrrega a l'escola Juncadella de Sant Joan | @quicosalles
En Peyu porta «iTime» al Kursaal | Promocional
01/01/1970
Al Kursaal, el dijous 20 d'octubre