El Cd'E Manresa rep el Sant Cugat en el partit ajornat el dia del referèndum

Els manresans podrien situar-se entre la quarta i la cinquena plaça de la classificació en cas de victòria

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat el 12 d'octubre a les 20:56h
Aprofitant el 12 d'octubre, el Cd'E Manresa rebrà la visita del FC Sant Cugat, en partit pertanyent a la cinquena jornada, i que va ser suspès el passat 1 d'octubre.

Després de la important victòria assolida, diumenge passat, al camp de la UE La Jonquera (0-1), els de Josep Olivelles figuren novens a la classificació amb 8 punts, i 1 partit menys.

El Manresa comptabilitza dues victòries, UE Castellar (3-1) i la de la Jonquera (0-1). Ha empatat dos partits -tots dos com a visitant- UE Vic (1-1) i CE Sabadell B (0-0). I totalitza tan sols una derrota amb el CF Lloret (0-1).

El FC Sant Cugat, figura setzè amb 4 punts. Una única victòria amb el CF Mollet (2-0); un empat amb el CF Can Vidalet (1-1) i tres derrotes: AEC Manlleu (0-1); San Juan Montcada (2-0) i amb la UE Llagostera B, la passada jornada (0-2).

Josep Solivelles, entrenador Cd'E Manresa considera que "hem d'intentar donar continuïtat al resultat positiu de diumenge passat, i a la bona estructura defensiva que ja estem mostrant, i que ens permet ser el segon equip menys golejat del grup - amb 3 gols i darrere el C.F. Montañesa, amb 2-. Portem dos partits consecutius, fora de casa, amb la porteria a 0. Estem recuperant jugadors, no solament en quan a lesions, també gent que s'està apropant al seu nivell òptim, o al que nosaltres esperem d'ells. Dijous enfront del Sant Cugat, el considerem un partit important. Guanyar ens col·loca cinquens, factor que visualment ens situa en el Top-5 de la Lliga i per tant que estàs ben posicionat. Seria, potser, l'empenta necessària per seguir anant cap amunt, o almenys mantenir aquesta opció. Portem una bona línia i hem de refrendar aquesta situació aquest dijous".

El Cd'E Manresa busca la "trilogia" o la "setmana perfecta", amb la disputa de tres partits en una setmana. El primer ja resolt amb victòria a la Jonquera; el segon rebent dijous al Sant Cugat, i diumenge, repetint com a local per rebre al líder CE Farners (18 hs.). 

Una victòria aquest dijous podria suposar pels d'Olivelles ascendir fins a la quarta-cinquena posició. Sumant 3 punts davant del Sant Cugat, superaria a tres equips que figuren amb 10, de la cinquena a la setena plaça: CF Montañesa, CF Lloret i AEC Manlleu. Restaria pendent del resultat de la UE Llagostera B, que és quart amb 11 punts, però que també dijous recupera el seu partit ajornat rebent al CE Sabadell B (17 hs.).

La classificació té al CE Farners - rival de diumenge- al capdavant amb 13 punts, seguit del CF Can Vidalet i la FE Grama amb 12.