Carles Cases estrena aquest dijous al Kursaal «L'esperit dels Obama»

L'últim muntatge del compositor sallentí comptarà amb la participació de l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48 i dels solistes Pau Bordas, Núria G. Cols i Saphie Wells

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:07h
Carles Cases i l'orquestra de cambra Terrassa 48 en una imatge d'arxiu, a Navàs
Carles Cases i l'orquestra de cambra Terrassa 48 en una imatge d'arxiu, a Navàs | Jaume Vilà
El músic i compositor sallentí Carles Cases torna aquest dijous, 12 d'octubre a les 18h, a la Sala Gran del Kursaal per estrenar el seu últim muntatge L'esperit dels Obama. Una vegada més Carles Cases estarà acompanyat de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més a més dels solistes Pau Bordas (baríton), Núria G. Cols (contralt) i Saphie Wells (soprano) amb els músics Jordi Farrés (guitarra) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix).

L'esperit dels Obama recupera els cants espirituals negres que constitueixen un dels repertoris associats a la música religiosa occidental més fascinants. Amb un origen que es remunta als himnes de l'església luterana nord-americana dels S.XVII i XVIII, amb la vergonyosa arribada d'esclaus del continent africà, aquestes gents van començar a fer-se seus aquells himnes religiosos i a trobar en ells l'expressió de la seva anhelada llibertat. 

Carles Cases, coneixedor d'aquest repertori, ha decidit fer-se'l seu per presentar L'esperit dels Obama. El desembre de 2014 Carles Cases també va estrenar al Kursaal de Manresa Araguaia, una suite homenatge a Pere Casaldàliga

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades per veure Carles Cases és de 22€ (20€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).