Sorteig d'un taüt i concerts de tribut a artistes en el primer Mercat de Música Morta de Manresa

Per Tots Sants, del 31 d'octubre al 2 de novembre el barri antic s'omplirà d'actes culturals, oferint concerts, tallers i una fira artística, entre d'altres | El projecte neix amb una voluntat transformadora, on un dels eixos principals serà la normalització de la mort, posant en valor el llegat d'aquells artistes que ja no hi són

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:33h
El MMMM sortejarà un taüt entre els seus primers seguidors a les xarxes socials
El MMMM sortejarà un taüt entre els seus primers seguidors a les xarxes socials | Arxiu
Arriba el primer Mercat de Música Morta de Manresa (MMMM) del 31 d'octubre al 2 de novembre. La iniciativa centrarà la seva actuació en l'entorn del Barri Antic de la ciutat en sinergia amb diferents agents locals que hi intervenen. 

Pel que fa a la programació d'actes el dia de la vigília de Tots Sants s'oferiran concerts de tribut a artistes difunts durant l'any 2016 i 2017 en diversos locals i espais del Barri Antic, interpretats per artistes de l'escena local. Mentre que la Diada de Tots Sants, serà al Mercat de Puigmercadal on es reunirà l'activitat oferint concerts, un mercat de les flors i artístic, i les activitats pròpies d'un espai festiu obert a tots els públics. El festival conclourà amb activitats de caire transformador com tallers o debats sobre la temàtica de la mort, a més d'un cercatasques festiu pel circuit de bars del Barri Antic i acabarà amb una jam session de pop. 



Eix central: la mort com una vivència a celebrar

El MMMM neix amb voluntat de transformació del context social, cultural, econòmic i de pensament de la ciutat de Manresa a través de la temàtica de la mort com una vivència a celebrar, reivindicant el llegat d'aquells artistes que ja no hi són. Paral·lelament, el MMMM també pretén portar propostes artístiques catalanes dins de la categoria indie, garatge… a la ciutat de Manresa, així com dinamitzar l'escena musical local, amb artistes emergents de la comarca, que ja estan confirmats. 

No t'ho perdis: sorteig d'un taüt entre els primers seguidors

Com a proposta innovadora, el MMMM ha començat la seva campanya oferint participar en el sorteig d'un taüt als primers seguidors de les xarxes socials mmmmanresa. Una iniciativa que no només promou l'oportunitat d'aconseguir un premi únic, sinó que reforça un dels seus objectius principals: la normalització de la mort. 

El Mercat de Música Morta de Manresa és una producció englobada dins el projecte de Cultura del Bé comú que compta, entre d'altres, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i el Mercat de Puigmercadal.