La Setmana de la Gent Gran de Súria clou el seu programa

Joan Fernàndez parla de l'oli de corbella en un acte de la Setmana de la Gent Gran de Súria
Joan Fernàndez parla de l'oli de corbella en un acte de la Setmana de la Gent Gran de Súria | AjSú
Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat el 07 d'octubre a les 18:09h
La Setmana de la Gent Gran de Súria ha celebrat aquest divendres el seu acte de cloenda, després d'oferir activitats sobre la recuperació de l'olivera corbella, el consum a la llar i el benestar físic. Una altra xerrada sobre el paper dels avis del segle XXI, prevista per al passat 3 d'octubre, va ser ajornada fins al dimarts 17 d'octubre.

L'acte sobre l'olivera corbella va consistir en una xerrada-taller que va incloure un tast d'olis i altres productes elaborats amb aquesta varietat. L'acte va anar a càrrec de Joan Fernàndez, d'Olis Migjorn (Navàs).

A més de destacar els valors saludables de l'oli de qualitat, Joan Fernàndez va remarcar que la recuperació de l'olivera corbella és un projecte que contribueix al reequilibri territorial, impulsa el turisme, reforça el sector de productes de proximitat i "recupera el paisatge".

La Setmana de la Gent Gran va començar el passat dilluns 2 d'octubre. En l'acte d'inauguració, la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, va presentar les activitats previstes i va convidar tothom a participar-hi.

El primer acte de la setmana va ser un taller d'estimulació cognitiva, relaxació i ioga per a la gent gran, a càrrec de l'homeòpata i terapeuta Rossó Menoyo, del centre de teràpies i psicologia Vitalpsic (Santpedor).

Dins del programa d'activitats, aquest dijous 5 d'octubre també va tenir lloc una sessió d'exercicis a l'Espai Lúdic i de Salut del barri de Salipota, dirigida per Nati Nieto. Posteriorment va tenir lloc un esmorzar per a les persones participants.

El mateix dia es va celebrar un taller sobre serveis de subministraments bàsics a la llar (energia, aigua i telèfon), a càrrec de la tècnica Laia Visa, de l'empresa Map Assessorament i Serveis.

La Setmana de la Gent Gran és organitzada per l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Súria, amb el suport de suport de l’Associació de Gent Gran, l’Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a