Artés atorgarà microcrèdits a noves empreses i a nous projectes d'empreses existents

La presentació del projecte es farà el proper dimarts, 10 d'octubre, a 2/4 de 9 a la sala d'actes de Cal Sitjes

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:26h
Dijous es van publicar les bases que regulen la primera convocatòria per a la concessió de Microcrèdits per afavorir la creació d'empreses i nous projectes empresarials a Artés. Es tracta d'un projecte que pretén impulsar la creació d'activitat econòmica, empresarial i cooperativa al municipi d'Artés.

Els microcrèdits podran ser d'un màxim de 3.000 a 4.000 euros en funció de la línia per la qual es sol·liciti. Les seves principals característiques són que no tindran cap tipus d'interès ni tampoc es requeriran avals per al seu atorgament. L'element clau per valorar serà el propi projecte, el pla de viabilitat que es presenti, la capacitat de generació d'ocupació, d'innovació i de desenvolupament d'activitats sostenibles i responsables socialment.

Tot i que aquesta és la primera edició del projecte, es preveu que si els resultats són satisfactoris es pugui reeditar en el proper any. Els microcrèdits formen part del conjunt de serveis que s'ofereixen des de l'OMPLE, Oficina Municipal per a la Projecció Laboral i l'Emprenedoria i, igualment, pretenen ser un impuls per a aquest projecte iniciat ja fa uns anys. L'objectiu, doncs, es fomentar l'activitat econòmica al municipi, afavorint també noves economies més socials i innovadores.

Per tal de donar informació més detallada dels microcrèdits, l'Ajuntament ha convocat una presentació per al proper dimarts, 10 d'octubre, a 2/4 de 9 a la sala d'actes de Cal Sitjes. Igualment, també s'ofereix un correu electrònic (promoeco.artes@artes.cat) per qualsevol dubte o per sol·licitar una reunió per rebre assessorament.