La visita guiada a les Tines de la Vall del Flequer es farà l'11 d'octubre

L'activitat dels actes de la Setmana de la Gent gran s'havia de fer el passat 1 d'octubre, però es va ajornar per la coincidència amb el referèndum

Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:37h
La Regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa comunica que la visita guiada Tines de la Vall del Flequer que s'havia programat pel dia 1 d'octubre, i que es va cancel·lar per la coincidència amb la convocatòria del referèndum, es farà el dia 11 d'octubre amb les mateixes característiques que s'havien anunciat.

Es tracta d'un recorregut de 6,5 km. pel Parc de St. Llorenç del Munt i l'Obac, a través d'un circuït fàcil, amb poc desnivell i uns petits trams de graons irregulars de pedra.

El desplaçament fins al punt de sortida es podrà fer amb autobús, que sortirà a les 9 h de la Pl. Valldaura, o amb vehicle particular i ser a les 9.20 h al pàrquing de Can Oristrell (km. 4,5 dela Ctra. BV1224 de Pont de Vilomara a Rocafort). A les 9.30 h s'iniciarà la caminada. Cal dur calçat còmode i aigua.

L'activitat és gratuïta i s'emmarca dins del Programa d'actes del Dia Internacional de la Gent gran. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 93 875 24 86 de l'Ajuntament de Manresa.