Sant Salvador de Guardiola aprova declarar persona «non grata» Rajoy i Millo

El Ple de l'Ajuntament es va reunir de forma extraordinària dilluns passat

Ple extraordinari de Sant Salvador de Guardiola, dilluns passat
Ple extraordinari de Sant Salvador de Guardiola, dilluns passat | AjSSG
Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:13h
L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, reunit en Ple extraordinari el passat dilluns, va aprovar per unanimitat una moció per iniciar els tràmits per declarar persones non grates el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, arran de la intervenció dels cossos policials estatals en diversos col·legis electorals durant el referèndum del passat diumenge.

La moció també mostrava el rebuig "més enèrgic" a la violència emprada pels cossos policials de la Guàrdia Civil i Policia Nacional, i també expressava "el suport i solidaritat amb els ferits".

Així mateix, en la proposició s'expressa l'agraïment al cos dels Mossos d'Esquadra, als voluntaris, i s'acorda "iniciar els tràmits" per declarar persones non grates el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo.

La sessió plenària, inusualment plena de públic malgrat l'hora de la convocatòria, va transcórrer amb una emoció continguda que va acabar amb les llàgrimes d'alguns regidors i regidores i també dels assistents.