Sant Fruitós programa per aquesta tardor propostes culturals per a tots els gustos

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:47h
El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà, aquesta tardor, espectacles de música i teatre per tots els públics que de ben segur faran gaudir als espectadors. 

La primera de les propostes programades serà el proper 21 d'octubre, a les 9 del vespre, amb el concert del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot que presentaran el seu darrer disc Lliure o descansar. Amb un llenguatge planer i de to poètic la formació farà viatjar als espectadors per entorns de boscos plens de llum. Amb aquest segon treball els cantautors han deixat clar que el seu èxit no va ser una casualitat. El preu de les entrades serà de 3€ si es compren de forma anticipada o 5€ el mateix deia del concert.

El diumenge 22 d'octubre, a les 6 de la tarda, serà el torn perquè en gaudeixin els més petits de casa amb la representació del conte Els tres porquets es caguen de por. En aquesta ocasió la companyia Samfaina de colors aprofitarà el tradicional conte per parlar de les pors infantils més comunes amb música en directe i cançons tradicionals combinades amb d'altres de creació pròpia.

El dissabte 11 de novembre, a les 9 del vespre, pujaran a l'escena del Teatre Casal Cultural Roger Coma i Abel Folk per representar l'Electe, una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Coma interpreta a un jove polític acaba de ser escollit president que quan assaja el seu discurs d'investidura li apareix un terrible tic. El psiquiatra només té unes hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 12€ o a guixeta el mateix dia de la representació per 15 €.

La darrera de les propostes arribarà el diumenge 19 de novembre, a les 6 de la tarda, amb Cösmix, la historia de dos viatgers extravagants que desplegaran les seves millors habilitats: fer música impossible i fer riure. La companyia Teatre Mòbil oferirà aquest espectacle per a públic familiar, que és un mix de bogeria i humor. Dos homes orquestra desplegaran les seves millors habilitats per a fer riure al públic assistent. 

Les entrades pel concert de Jo, Jet i Maria Ribot i per l'obra l'Electe, es poden comprar de forma anticipada a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal, al Teatre Kursaal de Manresa o a www.kursaal.cat. Les entrades pels espectacles per a públic familiar es podran adquirir el mateix dia de la representació pel preu de 5€ els socis de Xarxa o 7€ sense el carnet de l'entitat.