El pop espanyol serà el protagonista de l'agenda d'octubre de La Parockia

La sala de concerts de Balsareny donarà el tret de sortida al nou mes amb un concert de Burro El Último

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:27h
La Parockia de Balsareny ja ha presentat la programació per al mes d'octubre, que comptarà amb tres concerts en directe, dos dels quals amb una forta presència del pop espanyol.

El primer tindrà lloc el dissabte dia 14, i anirà a càrrec de Burro El Último, una banda formada per Juli Piris, Joan Molina i Gabi Vergara, que té la mà trencada en fer versions molt fidels de les cançons de Los Burros i El Último de la Fila, a més de fer covers dels propis Manolo García o Quimi Portet. 

El dissabte següent, el dia 21, arribarà a la sala de Balsareny el grup de versions Escuela de Calor. Aquesta formació està especialitzada en fer covers de les grans cançons del pop espanyol. Així doncs, i de la mà dels seus cinc components, prendran vida peces de Sabina, Los Rebeldes, Miguel Ríos, Radio Futura o Mclan.

Finalment, el dissabte 28, arribarà la música de The Band, un grup sabadellenc que farà les delícies dels melòmans més exigents. De la mà de Juan Carlos Barrios (veu), Jairo Rey (guitarra), Carlo Lambertini (baix), Julián Velázquez (bateria) i Jordi Catalán (teclats) el públic podrà escoltar versions dels temes que més de moda estan així com també d'aquells que s'han convertit en immortals.

Tots els concerts començaran a dos quarts de dotze de la nit i seran gratuïts.