La Setmana Jove de Sant Fruitós arrencarà amb un taller per aprendre a ser youtuber

Hi haurà propostes del 9 fins el 13 d'octubre

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:11h
Dilluns vinent, dia 9 d'octubre, i fins divendres 13, Sant Fruitós de Bages celebrarà la Setmana Jove, amb activitats i propostes dirigides exclusivament a aquest col·lectiu ciutadà.

El tret de sortida de la jornada el donarà taller Fem un videoblog que es durà a terme dilluns 9 a partir de les cinc de la tarda, al NexeJove. Els participants en aquesta activitat, joves d'entre 12 i 16 anys, aprendran els secrets per a ser un bon youtuber.

El dimecres 11 a les sis de la tarda es disputarà un torneig de Clash Royale, el popular videojoc en línia basat en el Clash of Clans.

La proposta esportiva arribarà el dijous 12 d'octubre amb el Torneig de 12 hores de vòlei al pavelló municipal. Com ja és habitual hi haurà dues categories: la blanca per amateurs i la negra per a experimentats. Els equips s'han d'inscriure prèviament al NexeJove abans del 6 d'octubre. La inscripció té un preu de 5 euros per equip.

El plat final de la setmana arribarà el divendres 13 amb el concert del grup Buhos, que va ser escollit per votació popular entre els joves del municipi. La banda actuarà a partir de les onze de la nit al pavelló d'esports i la festa continuarà als els DJs locals Berna, Arzzett i Kandish. El preu de les entrades pel concert és de 3 euros si s'adquireix anticipadament o de 5 euros el mateix dia del recital.