Els petits cantors de Sant Miquel i les Escodines canten al cicle del convent

Escolania de Sant Miquel i Coral Escodines van cantar al convent
Escolania de Sant Miquel i Coral Escodines van cantar al convent | P379
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:24h
El passat dissabte, l'Escolania de Sant Miquel de Cardona i la Coral Infantil Escodines van protagonitzar un entranyable concert a l'església de les Caputxines de Manresa dins el cicle de Concerts al Convent que impulsa la Plataforma 379. 

L'acte, que va omplir de públic la nau del temple del carrer Talamanca, va aplegar més d'una vintena de petits cantaires manresans i cardonins que van delectar als assistents amb els seus cants. Els escolans cardonins, que enguany celebren el 325è aniversari de la seva fundació, van oferir un selecte recital acompanyats al piano per Francina Ribas i a la guitarra per Ramon González. Sota l'enèrgica direcció d'Ovidi Cobacho, van entonar animats cants religiosos, com un Ave Maria a ritme de milonga o el popular espiritual When the Saints, així com també populars hits musicals del passat segle com Che sarà de Jimmy Fontana, Al·leluia de Leonard Cohen i Quisiera ser del Dúo Dinámico.  

Per la seva banda, els petits cantaires del Casal de les Escodines de Manresa, dirigits i acompanyats al piano per Rosa M. Ortega, van interpretar un repertori fresc i variat que va fer emocionar a més d'una persona de l'auditori. I és que, a banda de l'extraordinària tasca social que suposa aquest projecte, la seva directora ha sabut dinamitzar-lo artísticament amb uns resultats brillantíssims. 

El públic va aplaudir intensament cadascuna de les peces i, molt especialment, les que van cantar conjuntament els dos cors.