El Cd'E Manresa rep diumenge el Sant Cugat amb la voluntat de sumar tres punts

Els bagencs només avantatgen en un punt als vallesans

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:57h
El Cd'E Manresa rep diumenge a les 12 del migdia a l'Estadi Municipal del Congost el FC Sant Cugat, en cinquena jornada de la Primera Catalana, i amb els dos equips separats per un únic punt.

Els de Josep Solivelles figuren onzens amb 5 punts. Els manresans han guanyat un partit a la UE Castellar (3-1); n'han empatat dos, al camp de la UE Vic (1-1) i visitant al CE Sabadell B (0-0), i han perdut amb la visita del CF Lloret (0-1).

Els vallesans són tretzens amb 4 punts. Una victòria davant la UE Mollet (2-0); un empat rebent al CF Can Vidalet, i dues derrotes als camps de la UE San Juan de Montcada (2-0) i de l'AEC Manlleu (1-0).

Josep Solivelles, entrenador del Cd'E Manresa, recorda que "tenim les baixes de Sala, Brian, Biel i Leo. Esperem un partit contra un rival similar al Lloret, però potser amb jugadors menys experimentats. Preveiem que vindran amb la idea de mantenir un bloc de 10 jugadors, amb tasques bastant defensives i intentar fer mal en el contracop. D'inici serà un partit difícil, dels de picar pedra. Haurem d'intentar estar bé amb la possessió de pilota, per tractar de desgastar al rival i trobar els pocs espais que ens deixin. Venim de fer un bon partit a Sabadell, on vàrem fer un pas endavant en certs aspectes del joc, i hem d'intentar tenir continuïtat en aquesta línia, ja que necessitem, si o si, els tres punts".