El meteoròleg Francesc Mauri, ponent de la conferència inaugural d'Ecoviure 2017

Francesc Mauri pronunciarà la conferència inaugural d'Ecoviure 2017
Francesc Mauri pronunciarà la conferència inaugural d'Ecoviure 2017 | Albert Segura
Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:21h
El meteoròleg Francesc Mauri serà l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural de la fira Ecoviure d'enguany, que se celebrarà els dies 28 i 29 d'octubre al Palau Firal de Manresa. Mauri, home del temps a TV3 i autor del llibre Stop al canvi climàtic, parlarà de quines accions individuals es poden emprendre per aturar el canvi climàtic. La conferència tindrà lloc el dissabte 28 d'octubre al matí, a la sala d'actes del Palau Firal, i donarà el tret de sortida a una fira que reunirà empreses de diferents sectors que aposten per un futur més sostenible, des de la mobilitat o l'energia fins a l'alimentació, el tèxtil o la construcció.

Francesc Mauri va néixer el 1966 a Barcelona. Autodidacte en un primer moment, es va llicenciar en Geografia a la Universitat de Barcelona. Va començar a treballar a Catalunya Ràdio l'any 1985 i a Televisió de Catalunya el 1988. Ha treballat també al Grup Flaix i a La Vanguardia. Actualment presenta El Temps a TV3 i a Catalunya Ràdio i és director i presentador del programa MeteoMauri.

Al llibre Stop al canvi climàtic Mauri demostra que les nostres actuacions tenen una incidència directa en el canvi climàtic i ofereix consells que poden aplicar-se tant en l'àmbit domèstic com a la feina. Es tracta de mesures relacionades amb l'energia o la mobilitat que contribueixen a millorar l'entorn assegurant un futur més sostenible i, a la vegada, suposen un important estalvi econòmic.

Ecoviure arribarà aquest any a la 19ª edició, convertida en un referent per a ciutadans, professionals i empreses preocupats per la sostenibilitat del planeta. A més poder conèixer les propostes dels diferents expositors, els visitants d'Ecoviure tenen l'oportunitat de participar en un ampli ventall d'activitats paral·leles, des de tallers fins a demostracions, tastos o xerrades.