Duel de líders, diumenge, entre Salou i Eternam Manresa FS

Els dos únics equips que han sumat tots els punts s'enfronten a les 12 del migdia

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:47h
L'Eternam Manresa FS afrontarà aquest diumenge a les 12 del migdia al Pavelló Milà de Salou, el quart partit de lliga com a colider compartint aquest liderat, precisament, amb el rival d'aquesta jornada. El Salou està creant un ambient de grada perquè els seus facin un pas important. El repte dels costaners és el de sumar gran part dels punts per no tenir problemes de classificació més endavant, ja que en principi l'equip no està fet per estar a la zona alta.

De totes formes, l'equip groc ha guanyat el seu partit a casa golejant al Barceloneta (8-2) i en els seus dos desplaçaments ha obtingut la victòria per la mínima a Canet de Mar per (3- 4) i a la pista de Union Santa Coloma (4-5).

El Salou manté el bloc de la temporada passada amb tres reforços, Alex Milla, fitxat del Bastia francès, el porter Mateu Matamoros, i Sergi Garcia. Excepte el porter, els altres dos son jugadors veterans amb experiència.  

Pel que fa a l'Eternam Manresa FS, recupera a l'ex jugador del juvenil del FC Barcelona i Ribera de Navarra, Oussama, una vegada recuperat de la seva lesió. Pel que fa a Corvo, retorna a Manresa dimarts vinent pel que serà encara baixa per aquest partit.