Estudiants universitaris i d'instituts marxen fins a la Guàrdia Civil de Manresa

La trobada d'alumnes de secundària per fer pancartes ha coincidit amb la manifestació dels estudiats de l'UManresa i l'EPSEM a la plaça Major i des d'allà s'ha marxat fins a la caserna

Estudiants manifestant-se davant la caserna de la Guàrdia Civil
Estudiants manifestant-se davant la caserna de la Guàrdia Civil | Arran
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:49h
Uns 300 alumnes de les universitats i instituts manresans s'han manifestat aquest dijous al migdia fins a la caserna de la Guàrdia Civil on, durant aproximadament mitja hora els han dedicat càntics i proclames a favor den la independència i el referèndum.

Aquest divendres, els estudiants d'UManresa i de l'EPSEM han iniciat una marxa fins a la plaça Major per reivindicar el referèndum de l'1 d'octubre i la voluntat de decidir i contra les actuacions de l'Estat per a reprimir-lo. Un cop han arribat davant l'Ajuntament i han llegit el manifest s'han trobat amb els estudiants de secundària que estaven preparant pancartes i tots plegats han decidit seguir la manifestació fins a la caserna de la Guàrdia Civil, que el passat dimecres va viure la major manifestació de la història de Manresa. Cal recordar que els estudiants de secundària s'havien manifestat dimecres convocats per Arran i SEPC.

En aquesta ocasió, però, a l'exterior de la caserna s'hi trobaven una dotzena de guàrdies civils fent guàrdia, a la que se'ls han sumat alguns mossos d'esquadra. Els agents de la Policia Local de Manresa han regulat el trànsit a l'entorn de la carretera de Cardona.

La manifestació s'ha desconvocat sense que hagi provocat cap incident.