MAPA INTERACTIU Els col·legis electorals al Bages per al referèndum de l'1-O

A la comarca i a la part bagenca del Moianès hi ha una vuitantena de col·legis que coincideixen, gairebé tots, amb els d'unes eleccions convencionals

Mapa dels col·legis electorals al Bages i part bagenca del Moianès
Mapa dels col·legis electorals al Bages i part bagenca del Moianès | Pere Fontanals
28 de setembre del 2017
Actualitzat el 29 de setembre a les 11:56h

Diumenge obriran setanta-nou col·legis electorals a la comarca del Bages i a la part del Moianès que pertanyia al Bages. La immensa majoria de col·legis coincideixen amb els d'unes eleccions convencionals, amb molt poques variacions. Malgrat tot, sempre cal confirmar el lloc de votació en el web de Wikileaks ja que la que ha obert el Govern de la Generalitat dona problemes, ja que no s'ha fet pública una llista correlativa amb tots els centres de votació.

En el lloc web On votar, cal introduir-hi el DNI, la data de naixement i el Codi Postal. En aquest darrer cas, en aquells municipis que en tinguin més d'un -per exemple Manresa- cal provar-ho amb el general o amb l'específic de districte. Cal tenir en compte, també, que la divisió electoral no coincideix sempre amb la distribució de barris, per tant, és important fer la consulta individualitzada abans de sortir de casa el proper 1 d'octubre, tot i que, com a norma, el col·legi electoral que toca és el mateix que en les darreres eleccions.