L'escola Bages esperarà l'1-O amb activitats i fent bivac al centre

Quan divendres finalitzin les classes començarà un programa per a les famílies del centre que inclou cinema, futbol, bàsquet i altres activitats, i els àpats i les nits fins a diumenge

Escola Bages de Manresa
Escola Bages de Manresa | GSV
Redacció
27 de setembre del 2017
Actualitzat el 28 de setembre a les 21:31h
L'escola Bages, un dels col·legis electorals per al referèndum d'autodeterminació, ha preparat tot un cap de setmana d'activitats per a les famílies del centre tot esperant la jornada de l'1 d'octubre, fent bivac les nits de divendres i dissabte.

Davant el risc que les forces policials tinguin la instrucció de precintar el centre obeint la Fiscalia, el centre es mantindrà ocupat des de divendres quan finalitzin les classes fins al matí de diumenge, quan ha de començar el referèndum.

Divendres a partir de 2/4 de 5 de la tarda hi haurà el pati obert amb inflables, música i jocs a la pista. A les 7 se soparà amb el que cadascú hagi portat de casa. L'AMPA del centre posarà graelles i beguda per a tothom. La jornada finalitzarà a les 9 del vespre amb cinema i crispetes per a tothom.

Dissabte es tornarà a obrir el pati amb nombroses activitats i a les 11 del matí es faran partits de futbol entre pares i mares contra fills i filles. A les 2 del migdia hi haurà paella o fideuà gratuïta per a tothom. A les 6 de la tarda hi haurà bàsquet a la pista i karaoke al gimnàs. A les 7 un nou sopar amb el que cadascú es porti de casa, i finalment a les 9, de nou, cinema amb crispetes.

Tant la nit de divendres com la de dissabte es farà bivac al centre.