Més de tres-centes persones participen en la 5a Festa Solidària de Súria

Vista parcial de les persones participants en la 5a Festa Solidària de Súria, celebrada a les Pistes de l'Escorxador
Vista parcial de les persones participants en la 5a Festa Solidària de Súria, celebrada a les Pistes de l'Escorxador | AjSú
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Més de tres-centes persones van prendre part divendres 22 de setembre en la 5a Festa Solidària de l'Associació de Voluntaris de Súria, que va oferir diferents actuacions musicals, teatrals i de dansa per tal de donar suport a les activitats solidàries de l'entitat, que compten amb el suport de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.

L'acte va tenir lloc a les Pistes de l'Escorxador, amb la participació del president de la comissió de Benestar Social de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i alcalde de Sallent, David Saldoni, entre d'altres representants institucionals.

En el transcurs del Sopar Solidari, David Saldoni va manifestar que les activitats de l'Associació de Voluntaris mostren "l'ànima del poble" i els valors solidaris de Súria. El president de la comissió de Benestar Social de l'ACM també va elogiar el treball de les persones que dediquen una part del seu temps a ajudar els altres.

Per la seva banda, la regidora de Benestar Social, Carme Besa, va explicar que les accions de l'Associació de Voluntaris "diuen molt" del compromís dels suriencs i les surienques per ajudar els més necessitats.

La presidenta de l'Associació de Voluntaris, Teresa Tàpia, va descriure les tres línies d'actuació de l'entitat: Aliments Súria, Infants Súria i les accions de suport a les persones grans que ho necessiten. També va agrair la col·laboració de persones, entitats i empreses de la vila per tal de fer-les possible.

La 5a Festa Solidaria va comptar amb les actuacions dels músics suriencs Marc Badia, Glòria Tàpia, Alexis Cabrillana, Lluís Macià i Oriol Macià, els actors i actrius Marialba Esquius, Josep Serrat, Jordi Aloy i Laia Fonts, l'artista de circ Gemma Serrat, l'escola de ballet Maria Cinta, la Coral Sòrissons, la Societat Coral La Llanterna i la Coral A Cor.

Durant l'acte es va tenir un record a les víctimes de l'atemptat de la Rambla de Barcelona amb la lectura del poema Oda a la Rambla, del surienc Salvador Perarnau.
Arxivat a