Una pedalada popular inaugurarà la Setmana de Mobilitat Sostenible a Sant Fruitós

Es durà a terme el dissabte 21 d'octubre a les sis de la tarda

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:25h
El proper dissabte, 21 d'octubre, Sant Fruitós de Bages celebrarà una tarda d'activitats a l'entorn del transport en bicicleta i una pedalada popular apte per a tots els públics.

A partir de les cinc de la tarda, doncs, les famílies que vagin a la plaça del Parc del Castell podran participar en un taller d'inspecció de bicicletes, fer cronoescalada, circular per un circuit d'educació viària o provar bicicletes elèctriques. Durant la tarda, a més a més, hi haurà berenar per a tots els assistents.

A les sis de la tarda es donarà el tret de sortida a la pedalada popular, una marxa en bicicleta pel municipi, apta per a tots els públics. En aquest mateix sentit un cop finalitzada la pedalada es farà una entrega de premis per tal de reconèixer el participant que porti el casc més original. Des de l'organització s'anima els participants a decorar el seu casc per poder entrar en el bombo del sorteig de regals.

Paral·lelament a aquesta activitat, l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal i dels centres escolars del municipi, ha organitzat el concurs de dibuix  Com em desplaço per Sant Fruitós de Bages?, on poden participar-hi els alumnes des de primer fins a quart de primària.

Per a participar-hi els nens i nenes han de descarregar-se aquesta plantilla entregar el dibuix a l'escola o a la Biblioteca Municipal fins el 17 d'octubre. El dissabte 21 d'octubre es realitzarà l'entrega de premis als guanyadors en el marc de la pedalada popular.