​Ets jove i no saps què fer aquesta tardor? Fes un cop d'ull al programa de Manresajove!

De la mà de l'Esplai Joan Amades i la Kampana, s'organitzen tallers musicals, de cuina, de teatre i de percussió, entre molts altres

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:57h
Els i les joves que ho desitgin ja es poden inscriure a les activitats per a joves que des de Manrsajove s'han programat per als mesos d'octubre, novembre i desembre als equipaments juvenils de la ciutat: l'Espai Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana.

En la programació s'hi inclouen activitats musicals, com ara un taller de percussió impartit pel grup manresà Batrakes, i un curs de guitarra que es farà a la Kampana. També s'oferiran tallers de cuina probiòtica, de teatre i de claqué, entre d'altres propostes.

Per tal de fer arribar aquesta oferta d'activitats juvenils de forma clara i unificada, des de l'Ajuntament de Manresa s'han imprès més de 6.000 tríptics que s'han enviat a casa de totes les persones que tenen entre 14  i 20 anys. En el document també hi consta la programació que es porta a terme des d'altres equipaments i que està específicament pensada per a aquest col·lectiu.

La programació ofereix activitats d'oci divers i atractiu, que sovint és pensat i proposat pels mateixos joves. Des de la Regidoria de Joventut es creen diferents espais de participació on es pretén que les persones joves de la ciutat puguin expressar les seves demandes i necessitats. Un exemple són en els Punts al Pati que es realitzen de forma setmanal, en l'espai d'esbarjo dels centres educatius de secundària.

Si vols veure totes les activitats programades, fes clic aquí. En el cas de necessitar més informació, cal dirigir-se a l'Oficina Jove del Bages o trucar al 938 771 360. També es pot enviar un correu electrònic a l'adreça manresajove@ajmanresa.cat.