Sinergies Bufalvent ensenyarà als empresaris del Bages a valoritzar els materials plàstics

Ho farà en el marc d'una jornada que tindrà lloc aquest dijous al local de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:25h
Tenint com a referent l'economia circular, la recent creada oficina Sinergies Bufalvent -creada de la mà de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent- ha programat, per aquest dijous, 28 de setembre, una sessió de treball amb empreses que facin servir, produeixin o valoritzin materials plàstics, amb l'objectiu d'aflorar sinergies per al seu aprofitament i generar negoci.
 
La jornada, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i se celebrarà al local de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent (carrer Josep Comas i Solà, 27) arriba després del treball de diagnosi efectuat per la mateixa oficina, en el qual es va observar un potencial en l'àmbit d'aquest recurs a les empreses del Bages.

Segons l'entitat, "hi ha moltes empreses que generen plàstics, molts de bona qualitat, però en poques quantitats", i això, diuen, "dificulta econòmicament el seu reciclatge perquè no tenen prou informació". És per aquest motiu que l'oficina Sinergies Bufalvent intentarà, durant la jornada de dijous, donar solucions a aquesta problemàtica mitjançant l'assessorament tècnic extern i la posada en contacte entre empreses.

Sota la metàfora de Jam Session, emulant els concerts informals de jazz on tothom hi té cabuda i participació, la trobada permetrà als empresaris plantejar problemàtiques i oferir possibles solucions usant la metodologia ReSolve (REgenerate, Share, Optimise, Loop, Virtualise, Exchange).