Sònia Moya clourà la temporada de l'Espai Memòries amb els versos del seu darrer poemari

Ho farà acompanyada dels músics Jordi Ruiz i Celeste Alías i de l'artista Txema Rico

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:28h
L'Espai Memòries del Museu Comarcal de Manresa acomiadarà, aquest divendres, 29 de setembre, la temporada 2017-2018, que portava per nom "Néixer a Manresa 1930-1960" i girava entorn de la recuperació de la memòria històrica dels naixements a la capital del Bages entre els anys 30 i 60.

La temporada, que es va inaugurar el mes de març, va acollir diversos tallers de memòria oberts a la ciutadania que van acabar desembocant en una exposició que pretenia recuperar la memòria dels naixements des d'una perspectiva transversal treballant visions com la històrica, sanitària, antropològica, social i cultural. Per acabar de completar l'Espai Memòries, a l'abril es va inaugurar una petita exposició de les obres de l'artista Dolors Puigdemont, que va complementar el projecte de memòria històrica aportant-hi una interpretació des de l'àmbit de la creació artística.

Aquest divendres, doncs, "Néixer a Manresa 1930-1960", dirà adéu a la ciutadania. I ho farà de la mà dels versos del darrer poemari de Sònia Moya, Intersecció de conjunts, un llibre que explica l'experiència de la maternitat per part de l'autora, viscuda des de la triple condició de mare, dona i ésser humà. En el recital hi prendran part, a banda de Moya, la cantant Celeste Alías, el músic Jordi Ruiz i l'artista Txema Rico. L'acte, obert a tothom, començarà a dos quarts de vuit del vespre.