Nena Daconte tornarà a Manresa després de 9 anys

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:03h
Nena Daconte presentarà al Kursaal el seu darrer disc
Nena Daconte presentarà al Kursaal el seu darrer disc | Youtube
La cantant Mai Meneses, el nom artístic de la qual és Nena Daconte, tornarà a la capital del Bages després de 9 anys. En aquella ocasió (el novembre del 2008) l'artista encara formava duet amb Kim Fanlo, i van presentar Retales de carnaval, el seu segon disc. Des de llavors ha plogut molt. L'any 2010 Meneses va decidir continuar la seva carrera musical en solitari. Això sí; mantenint el nom de Nena Daconte. Va ser en aquell moment quan va treure Una mosca de cristal, amb unes lletres més introspectives i indagant més en el gènere pop convencional.

Aquest dijous, 28 de setembre, la cantant madrilenya tornarà a trepitjar Manresa per a presentar el seu darrer disc, Sólo muerdo por ti (2013), un treball més madur i personal dedicat a la seva maternitat.

El concert, programat per El Club de la Cançó, tindrà lloc a la sala petita del Kursaal i començarà a les nou del vespre. Les entrades, que encara estan disponibles, tenen un preu de 18 euros i de 15 pels menors de 25 anys, majors de 65, i amb els carnets d'El Galliner, Tr3sc i La Vanguardia, i es poden comprar clicant aquí.