Detenen a Manresa cinc persones que havien robat 4.000 euros a una dona a Berga

Un dels detinguts havia fet veure que la víctima l'havia atropellat mentre que un altre s'enduia la bossa de mà de dins del cotxe

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:28h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de setembre dos homes i tres dones d'entre 24 i 40 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d'un delicte de furt. Pels volts de les deu del matí del mateix dia, els Mossos van rebre un avís per la sostracció d'una bossa de mà a Berga amb uns 4.000 euros a l'interior. Segons el relat de la víctima, després de fer unes gestions al banc va anar a buscar el seu vehicle i mentre feia maniobres va sentir uns cops al vidre del darrere. Va sortir i va veure una dona que li deia que li havia xafat el peu. Mentre parlava amb ella, una altra altra senyora es va acostar i la va alertar que li estaven robant la bossa de mà del cotxe.

Tot seguit, la dona que suposadament tenia mal al peu va pujar a un vehicle i va fugir. Ràpidament, els mossos van muntar un dispositiu per localitzar el vehicle i, poc després, al punt quilomètric 48,5 de la carretera C-16, al terme municipal de Manresa, es va localitzar i aturar el cotxe sospitós.

Els agents van escorcollar el vehicle i els seus cinc ocupants. Sota el seient de l'acompanyant del conductor van localitzar la bossa de mà que s'acabava de sostreure a Berga. A l'interior hi havia tota la documentació i pertinences de la víctima. Els cinc ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el furt.

Els detinguts van passar el dia 23 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.