La Setmana de la Gent Gran de Súria tindrà lloc entre els dies 2 i 6 d'octubre

El programa d'enguany inclou tallers, xerrades i altres activitats sobre benestar, consum, exercici físic i productes naturals

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:49h
Súria celebrarà una nova edició de la Setmana de la Gent Gran entre els dies 2 i 6 d'octubre. El programa d'enguany inclou tallers, xerrades i altres activitats sobre benestar, consum, exercici físic i productes naturals.

Una d'aquestes activitats serà la xerrada El paper dels avis del segle XXI. Els avis cangurs i estressats, que tindrà lloc dimarts 3 d'octubre per tal d'oferir pautes sobre les noves funcions de les persones grans en l'àmbit familiar.

La Setmana de la Gent Gran oferirà una xerrada-taller sobre el projecte de recuperació de l'olivera corbella i les qualitats de l'oli. Aquesta activitat tindrà lloc dimecres 4 d'octubre i inclourà un tast d'olis amb pa de Súria (dimecres 4 d'octubre).

També s'hi faran dos tallers: un d'estimulació cognitiva, relaxació i ioga per a la gent gran (dilluns 2 d'octubre) i un altre de subministraments a la llar (dijous 5 d'octubre). La cloenda de la Setmana consistirà en un ball i un berenar per a tothom (divendres 6 d'octubre).

El programa de la Setmana de la Gent Gran a Súria és el següent:

Dilluns 2 d'octubre

- 17.30 h. Taller d'estimulació cognitiva, relaxació i ioga per a la gent gran. A càrrec de Rossó Menoyo, homeòpata i terapeuta del centre de teràpies i psicologia Vitalpsic (Santpedor). Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Dimarts 3 d'octubre

- 17.30 h. Xerrada: El paper dels avis del segle XXI. Els avis cangurs i estressats. A càrrec d'Albert Bové, psicòleg del centre de teràpies i psicologia Vitalpsic (Santpedor). Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Dimecres 4 d'octubre

- 17.30 h. Xerrada-taller: El projecte de recuperació de l'olivera corbella i les qualitats de l'oli. S'hi farà un tast d'olis amb pa de Súria A càrrec de Joan Fernández, responsable d'oleoturisme i vendes d'Oli Migjorn (Navàs). Lloc:  Saló de sessions de la Casa de la Vila.

Dijous 5 d'octubre

- 9.00 h. Sessió d'exercicis a l'Espai Lúdic i de Salut del barri de Salipota. Exercicis senzills de manteniment per treballar les facultats físiques i sensorials, dirigits per Nati Nieto. Cal anar-hi amb roba i calçat molt còmode. L'espai lúdic i de salut del barri de Salipota és ubicat a l'alçada del carrer Pompeu Fabra, número 110. Després de la sessió hi haurà un esmorzar per a les persones participants. Lloc: Espai Lúdic i de Salut de Salipota.

- 17.30 h. Taller de subministraments bàsics a la llar. A càrrec de Laia Visa, tècnica de l'empresa Map Assessorament i Serveis, que col·labora amb la diputació de Barcelona. Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Divendres 6 d'octubre

- De 18.00 a 20.00 h. Cloenda de la Setmana de la Gent Gran. Ball amb Jordi Soler i berenar de germanor. Lloc: L'Esplai (Associació de Gent Gran).

L'organització de la Setmana de la Gent Gran és a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Súria, amb el suport de suport de l'Associació de Gent Gran, l'Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a