L'Eternam Manresa FS aconsegueix una importànt victòria contra el CCR (5-3)

Els manresans van fer una espectacular primera part en que es van posar quatre gols per davant

25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:00h
L'Eternam Manresa FS ha començat molt bé la temporada i és líder de la categoria, juntament amb el Salou, que son els dos únics equips que compten els partits per victòries. Aquest cap de setmana els manresans es varen desfer del perillós CCR desprès de protagonitzar una primera part excel·lent i sense fissures en cap línia de joc. L'Eternam va deixar fora de combat als de Castelldefels a la primera part.

Amb les baixes de Corvo, Lavado i Oussama, l'equip va tirar endavant un partit complicadíssim. La primera part va ser tan bona que va deixar un parcial de 4 gols a 0 i només a poc per acabar el primer període, els visitants varen poder reduir el marcador amb un gol.

A la segona part, el cansament dels locals va ser aprofitat per l'equip de Castelldefels que va reduir diferencies fins a tenir un resultat de 4-3 a poc per acabar, deixant el partit obert.

Pau Albacete, però, a poc per al final va fer el cinquè d'un xut creuat, fet que va decidir el partit tot i els últims esforços dels visitants.

En la propera jornada, diumenge a les 12 del migdia, el co-lider Salou espera als manresans al seu pavelló del tarragonès.