Muñoz, Argelaguer i Viladrich s'imposen a la 29a edició de la Selènika

Enguany la marxa de BTT va oferir un recorregut alternatiu de 64 quilòmetres, que va guanyar Carles Miralles en categoria masculina i Mar Franco en femenina

25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:18h
Tenint present la Selènika de l'any passat, la qual va patir una davallada important de participants, la Penya Ciclista de Navarcles es congratula que en l'edició d'enguany, que ha tingut lloc aquest diumenge, les inscripcions s'esgotessin dies abans de la prova. Si bé en la 28a Selènika eren 643 els ciclistes participants, enguany han estat 900, que van poder escollir entre un recorregut de 100 quilòmetres o un de 64, una novetat a la qual es podria atribuir l'èxit de convocatòria respecte l'any passat.

La marxa de BTT va desenvolupar-se sense cap incidència destacable i va gaudir d'un temps excepcional. Els primers participants que van creuar la meta ho van fer a les onze del matí. Els darrers van arribar-hi pels volts de les set de la tarda.

Pel que fa al recorregut de 100 quilòmetres, els guanyadors van ser el santfruitosenc Guillem Muñoz i el manresà Roger Argelaguer, que van creuar la meta al mateix moment amb un temps de 4:27:32. Cinc minuts després arribaven el segon i tercer classificats: Carles Ladrón de Guevara (pertanyent al mateix equip que Muñoz i Argelaguer, el Fasol Bikes) i David Sánchez, de l'equip fruitosenc The Cyclery.

En categoria femenina, Aida Viladrich ( de l'equip moianès Bicicletes Nineta) va ser la primera en arribar a la meta, amb un temps de 6:17:57. La van seguir la martorellenca Vanesa Amaro (6:51:15) i l'igualadina Virgínia Garcia.

D'altra banda, en la prova de 64 quilòmetres, el guanyador va ser Carles Miralles, de la Penya Ciclista de Navarcles, que va fer un temps de 3:07:20. El segon classificat va ser el santjoanenc Ramon Garcia (3:11:34). Va completar el podi el reusenc David Torres, assolint un temps de 3:15:04. La maresmenca Mar Franco va imposar-se en la categoria femenina amb un temps de 4:00:23. Van seguir-la l'igualadina Meritxell Freixes (4:07:38) i la navarclina Rosa Palomino ( 4:14:15).