Súria convoca una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran

Aquesta iniciativa és una activitat gratuïta adreçada a persones de 65 anys o més

Redacció
24 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:53h
L'Ajuntament de Súria organitza una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran, entre els mesos d'octubre i novembre. Aquesta iniciativa és una activitat gratuïta adreçada a persones de 65 anys o més, que vulguin enfortir els mecanismes de la concentració, la retenció i el record a través d'exercicis pràctics en grup.

Les sessions tindran lloc al Casal de Joves en les següents dates:

- Octubre. Dimarts i dijous 19, 24, 26 i 31.
- Novembre. Dimarts i dijous 2, 7, 9, 14, 16, 21 i 23.

Les sessions dels dos tallers es faran de 10.30 a 12.00 h.

Els Tallers de la Memòria són una de les activitats que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament organitza al llarg de l'any per a la gent gran de la vila.

Per participar-hi, no s'han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques. També cal assumir el compromís de participar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa.

El nombre de participants estarà comprès entre vuit i dotze persones. Les places són limitades i les inscripcions s'atendran per rigorós ordre d'arribada.

Cal presentar les inscripcions a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.
Arxivat a