Ernest Descals, tercer premi del Concurs de Pintura ràpida de Solsona

Tercer Premi per a Ernest Descals
Tercer Premi per a Ernest Descals | Ramon Estany
Ramon Estany
23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:35h
L'ajuntament de Solsona ha lliurat aquest divendres al vespre els premis del 36è Concurs de Pintura Ràpida de la Festa Major, que va tenir lloc els passats 9 i 10 de setembre. El concurs va comptar amb una onzena de participants i el jurat ha estat format per artistes locals i lleidatans.

El tema era Solsona en qualsevol aspecte: el nucli antic, els seus encontorns o el Vinyet.
La regidora de Cultura, Sara Alarcón, ha lliurat els premis que han estat:

Primer: 365 euros, a Josep Millàs Chia, d'Igualada
Segon: 305 euros, a Antoni Subirana, de Berga
Tercer: 245 euros, a Ernest Descals, de Manresa
Especial aquarel·la: 305 euros, Sebastià Mauri, de Moià
Especial local: 245 euros, per Aleix Albareda
 
Es realitzarà una exposició a la Sala Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona amb totes les obres, que romandrà oberta del 23 de setembre al 8 d'octubre. L'horari de visita serà dimarts, divendres i dissabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Les obres guardonades quedaran en propietat de l'Ajuntament de Solsona. La resta hauran d'ésser retirades pels seus autors entre el 9 i el 17 d'octubre de 2017 amb la presentació prèvia del resguard. A partir d'aquesta data, l'Ajuntament no es farà responsable de les obres que encara restin per recollir.

Les obres no premiades podran ser adquirides al preu fixat pels seus autors. L'Ajuntament se'n reservarà el 20 per cent de la venda.