El CDN Portugalete es mostra superior al CN Minorisa en un amistós (6-13)

El partit va servir per comprovar les possibilitats d'ambdós conjunts amb les noves incorporacions a tres setmanes de l'inici de la competició oficial

23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:40h
CN Minorisa i CDN Portugalete van jugar un partit entretingut, amb gols, amb errades en les jugades tàctiques o d'estratègia, pròpies de estar en pretemporada, en el que els visitants es van mostrar clarament superiors.

Els de la riba de la ria de Bilbao van anar sempre amb avantatge en el marcador, així en dos minuts situaren el marcador en 0-2, la qual cosa va fer que els del Cardener anessin a remolc. Lafoz i Casasayas anotaren els gols que feien que a la fi dels primers vuit minuts el marcador quedés en un ajustat 2-3. Tot i això, el joc d'ambdós equips feia palesa una diferència important de potencial. Els bagencs amb un equip amb moltes incorporacions notava aquesta manca d'ajustament que els d'Albella aprofitaven per fer forat en el marcador i en la moral dels locals. Així, el contundent 0-3 del segon període feia justícia al joc d'uns i altres. Els atacs dels amfitrions eren més amb el cor que amb el cap i la selecció dels llançaments poc encertada. Amb aquestes cartes s'arribà a la meitat del matx amb el lluminós a 2-6.

Vilarasau, que trencava la ratxa de poca productibilitat, i Casasayas anotaven dos gols en aquest tercer quart, però els biscaïns n'anotaven cinc, davant una dèbil defensa minorista. Amb el partit resolt, el darrer període va ser el més ajustat i el parcial va ser d'empat a dos gols, anotats per Casasayas els de casa.

Bona oportunitat per establir llaços entre equips i poder comprovar les possibilitats d'ambdós conjunts amb les noves incorporacions a tres setmanes de l'inici de la competició oficial.

Els de Ventura desaprofitaren fins a onze superioritats, la qual cosa s'agreujà quan en alguna d'aquestes a més a més es convertiren en contraatacs dels de la Nàutica que finalitzaren en gol.

Parcials: 2-3, 0-3, 2-5, 2-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: D Calvo, X Falla, E Casasayas 4, R Ruiz, E Martínez, O Muns, T Sala, E Masplà, A Vilarasau 1, X Pelegrí, G Lafoz 1, Joan Vila.

CDN Portugalete: D Bartolomé, M Dubinin, S Kleimenov 1, J Vazquez, E Pérez 2, P Santos, U Moreno 3, C Ibernon 3, I Santos, A Garcia, A Rosa, B Requena 4, J Basante.