El Cd'E Manresa juga a Sabadell aquest diumenge amb dos dubtes a l'equip

L'entrenador decidirà poc abans del partit l'entrada de Bryan i Sala

Redacció
23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:31h
Igualats a tot. Amb quatre punts, després d'una victòria, un empat i una derrota, el CE Sabadell i el Cd'E Manresa s'enfronten aquest diumenge a les 12 del migdia al Poliesportiu Olympia en una situació mitjana a la taula. Novens i vuitens, respectivament.

El CE Sabadell com a local ha guanyat a la UE San Juan de Montcada (2-1), i com a visitant ha empatat amb la UE Mollet (2-2) i ha perdut amb el CF Can Vidalet (2-1). El Cd'E Manresa ha guanyat al Nou Estadi a la UE Castellar (3-1), ha perdut amb el CF Lloret (0-1) i ha empatat al camp de la UE Vic (1-1). Tres equips són líders de la classificació amb 7 punts: FE Grama, CF Can Vidalet i UE Llagostera B. 

Josep Solivelles, entrenador del C.d'E Manresa, explica que "Sala i Bryan, són dubte. Han entrenat apart del grup i el mateix diumenge decidirem si entren en la convocatòria. Hem tingut una setmana molt normal, sense pensar gaire en el partit de diumenge passat, i preparant desde dilluns el partit de Sabadell. 

"Esperem un enfrontament complicat -continua-, ja que és un equip jove, amb el que això implica físicament. Són jugadors que corren, ben preparats i que aguanten els 90 minuts a bon ritme. Tècnicament estan superpreparats. Altre aspecte és el camp. És un terreny de joc petit, al qual nosaltres no estem acostumats aquestes dimensions. Ens haurem d'adaptar el més ràpidament possible".