Curs a professionals sobre la violència masclista entre els joves

El curs, que començarà el dimarts 26 de setembre, consta de 25 hores de formació

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:09h
El proper dimarts 26 de setembre s'iniciarà el curs de formació Violència masclista dins del col·lectiu de joves, adreçat a professionals, de diferents serveis, de l'equip comarcal del circuit de violència masclista del Bages de la Catalunya Central.

El curs, de 25 hores, vol aprofundir sobre violències masclistes viscudes per adolescents i joves, posant l'èmfasi en les violències 2.0, les xarxes socials, els tipus de violència a través de les TIC, el ciberassetjament, etc.

També es treballarà sobre els drets de les adolescents i joves davant la violència masclista, així es posaran en relleu aspectes com el marc normatiu i de protecció, l'interès superior de l'adolescent, recomanacions legals, l'agressor menor d'edat, entre d'altres.

Aquesta és una formació organitzada per d'Institut Català de les Dones amb coordinació amb el Protocol d'Actuació contra la Violència Masclista a Manresa i al Bages. La formació per a professionals que configuren les diferents comissions de treball del Protocol, és un acció marcada en el II Pla d'Igualtat de gènere de l'Ajuntament de Manresa.